Onze specialisten

Manja

Hallo, ik ben Manja Kulk, 42 jaar en run sinds 1 oktober 1999 mijn eigen salon.

Ik zit ruim 23 jaar in het vak en ik ben blij met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan!

Het is belangrijk om te blijven ontwikkelen en door te leren en met de tijd mee te gaan. Mijn specialisaties zijn Permanente Make-up, Mesotherapie, Microdermabrasie, IPL (definitief ontharen), Bio Skin Jetting, Rose de Mer peeling, LOOkX Skincare. Op dit moment is de vraag naar huidverbeterende behandelingen het grootst en aangezien wij alles op dat gebied kunnen aanbieden, bent u bij ons op het juiste adres!

We hebben een leuk team en ben trots op mijn meiden!

Sanne

Ik ben Sanne Bouthoorn, 25 jaar en ben als tweedejaars stagiaire in de salon begonnen. Ik vond het meteen zo leuk dat ik wilde blijven en ben tijdens mijn stage parttime komen werken en dat werd na het behalen van mijn diploma meteen een contract! Ik werk fulltime in de salon.

Inmiddels ben ik al bijna 9 jaar werkzaam in de salon en heb meerdere specialisaties zoals Permanente Make-up wenkbrauwen en eye-liner, IPL (definitief ontharen), Mesotherapie, Microdermabrasie, OPI Gelcolor, LOOkX Skincare, LOOkX Make-up en Rose de Mer peeling.

Ik ben sinds 1 januari 2016 bedrijfsleidster van Secrets of beauty!

Ik ben Naomi Weijgertse, 24 jaar oud en sinds 1 september 2017 aan het werk bij Secrets of beauty. Ik heb qua opleiding mijn niveau 4 diploma behaald. Ik ben naast schoonheidsspecialiste ook visagiste en heb mijn specialisatie bindweefselmassage.
Ik ben 14 uur werkzaam in de salon.

Mijn specialisaties zijn OPI gelcolor, bindweefselmassage, LOOkX Make-up, harsen met Lycon hars en huidverbeterende behandelingen.

 

 

Ik ben Marlou Vogel, 38 jaar en moeder van twee zoontjes. Ik woon in Nieuw-Vennep waar ik twaalf jaar mijn salon aan huis heb gehad en met dezelfde producten als hier in de salon werkte. Na er anderhalf jaar tussenuit te zijn geweest, ben ik nu weer vol enthousiastme bij Manja in de salon begonnen om het team 12 uur per week te versterken!

Mijn specialisaties zijn: Mesotherapie, Microdermabrasie, IPL, Rose de Mer peeling, LOOkX Skincare behandelingen en alles op het gebied van huidverbetering.

Graag wil ik mij voorstellen. Mijn naam is Lisa Conijn, ik ben 19 jaar, woon in Hoofddorp en ben gek op dansen van hip hop tot moderne dans. Ik volg de opleiding schoonheidsspecialiste aan het ROC Amsterdam waar ik ook mijn niveau 4 jaar ga doen en ik ben bezig met de opleiding voor pedicure.

Ik ben stagiaire en daarnaast ben ik parttime in de salon aan het werk!

Specialisaties: OPI Gelcolor, LOOkX behandelingen, Microdermabrasie, Mesotherapie, waxbehandelingen en verfbehandelingen.

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Sahra, 29 jaar oud en ik woon in hoofddorp.

Ik ben allround-Schoonheidsspecialiste. En sinds juli 2018 aan het werk bij Secrets of beauty. Het werken als schoonheidsspecialiste doe ik met veel passie en plezier. Ik werk 28 uur per werk in de salon.

Mijn specialisaties: huidverbeterende behandelingen zoals acne behandelingen, anti-aging LOOkX behandelingen, Microdermabrasie, Mesotherapie, en waxbehandelingen en OPI.

Ik heet Nina, 18 jaar oud en woon in Leimuiden. Ik ben stagiaire bij Secrets of beauty en zal vanaf augustus 2018 elke woensdag en vrijdag aanwezig zijn.
Ik volg de opleiding schoonheidsspecialiste op het Nova College in Haarlem. Ik ben net begonnen aan mijn laatste jaar!
Mijn karakter is te beschrijven als spontaan en zorgzaam.

Graag kijk ik er naar uit jullie te ontvangen en te mogen behandelen!

 

Peter Driessen, sinds 2012 ben ik cosmetisch arts.

Één keer in de maand ben ik in de salon aanwezig om diverse inspuitingen te doen en uw vragen te beantwoorden. Een consult is gratis, u bent van harte welkom.