Rimpels

Wat zijn het precies?

Rimpels zijn eigenlijk niets anders dan lijntjes en kleine scheurtjes in uw huid. Het zijn als het ware littekens in de huid. Rimpels ontstaan door het natuurlijke proces van huidveroudering. De hoeveelheid elastine en collageen in uw huid neemt af, waardoor de huid slapper wordt. Lijntjes en rimpels veren niet meer terug. Dit proces start zo rond uw 30e jaar. Sommige mensen hebben meer last van rimpels dan anderen. Een sterke mimiek zorgt bijvoorbeeld voor meer mimische rimpels, ook UV straling speelt een grote rol.

Wilt u van uw fijne lijntjes of rimpels af? De tekenen van huidveroudering verzachten? Er zijn verschillende mogelijkheden (LED lichttherapie, peelings, mesotherapie, microdermabrasie, cosmetisch arts).

Wij informeren u graag over de mogelijkheden die voor รบ geschikt zijn!

 

Cosmetisch arts:

Dit zijn de data dat Peter aanwezig is:

Donderdag 26 januari tussen 10.30u en 13.00u           Woensdag 22 februari tussen 10.30u en 14.00u            Dinsdag 28 maart tussen 19.00u en 21.30u.

Een intakegesprek is gratis.

Bel of mail ons voor een afspraak.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.                          023 - 56 18 716