Microdermabrasie

micro beh

Microdermabrasie

Microdermabrasie betekent letterlijk 'huid (derma) afslijpen (brasie) op microniceau'. En dat is precies wat de behandeling inhoudt. Tijdens de behandeling blaast het apparaat onder hoge druk kleine kristallen op de huid. Hierdoor 'schuren'de kristallen als het ware de laag met dode huidcellen weg. Hierdoor komt de huidlaag hieronder aan de oppervlakte te liggen.
Microdermabrasie verbetert de huid en houdt het in goede conditie. Direct na de eerste behandeling ziet de huid er al stralender, egaler en frisser uit.

Microdermabrasie is voor bijna ieder huidtype geschikt. Echter, bij bepaalde huidproblemen mag je deze behandeling niet zomaar ondergaan. Tijdens de eerste afspraak bekijkt de specialist of de behandeling geschikt is voor uw huid.

Microdermabrasie is uitermate geschikt voor het aanpakken van huidproblemen als:
- Pigmentvlekken
- Futloze huid
- Droge huid
- Verstopte poriën
- Rokershuid
- Ondiepe rimpels en fijne lijntjes
- Acne littekens
- Milia (gerstekorrels)
- Vette huid en (niet actieve) acne
- Huidbeschadigingen door de zon

De behandeling:
Het is belangrijk dat de huid schoon en make-upvrij is. Daarom starten wij met een reiniging van de huid en brengen we een enzympeeling op de huid aan. De enzymen verweken de huid en brengen de dode huidcellen naar de oppervlakte.
Tijdens de behandeling beweegt de specialist de kop van het apparaat in gelijkmatige banen over uw huid. Het kopstuk van het apparaat zuigt uw huid vacuüm en blaast gelijktijdig zeer fijne kristallen op de huid. Dit geeft een licht schurend effect en zorgt ervoor dat dode huidcellen worden verwijdert. Het zuigend effect van het apparaat zorgt daarnaast voor betere doorbloeding van de huid. Bovendien stimuleert het de aanmaak van nieuwe huidcellen.
Nadat alle kristallen van de huid zijn verwijderd, brengen we een LOOkX Sheet Mask op de huid aan. Dit masker bevat hyaluronzuur en edelweiss dat de vochtbalans herstelt en de huid optimaal beschermt.

Na de behandeling kan uw huid er ietwat rood uitzien of trekkerig aanvoelen. Dit is volkomen normaal en trekt binnen enkele uren tot dagn weg. Wij raden u aan om in de dagen na de behandeling direct zonlicht te vermijden. Om de huid extra tegen de zon te beschermen, adviseren wij om de LOOkX Sun Fluid SPF 30 aan te brengen. Enkele dagen na de behandeling kunnen er plaatselijk schilfers en kleine wondjes tevoorschijn komen. Dit hoort bij het vernieuwingsproces. Probeer de huid met rust te laten en er niet aan te zitten. De huid herstelt zich vanzelf.

Voor het meest optimale resultaat adviseren wij om een kuur (wekelijks) van een aantal behandelingen te volgen. Na een uitgebreide microdermabrasie kuur kan de behandeling regelmatig worden herhaald om de huid in goede conditie te houden. Na een kuur kunnen littekens minder zichtbaar worden, rimpels en lijntjes vervagen en poriën kleiner worden.

Gezicht: per behandeling € 99,-
Gezicht: kuur van 3 behandelingen € 262- (korting van € 35,-)
Gezicht: kuur van 5 behandelingen € 420,- (korting van € 75,-)

Gezicht, hals en decolleté: per behandeling € 135,-
Gezicht, hals en decolleté: kuur van 3 behandelingen € 456,50 (korting van € 48,50,-)
Gezicht, hals en decolleté: kuur van 5 behandelingen € 575,- (korting van € 100,-)
microdermabrasie beh 2