Microdermabrasie

micro beh

Microdermabrasie

Microdermabrasie betekent letterlijk 'huid (derma) afslijpen (brasie) op microniveau'. En dat is precies wat de behandeling inhoudt. Tijdens de behandeling blaast het apparaat onder hoge druk kleine kristallen op de huid. Hierdoor 'schuren'de kristallen als het ware de laag met dode huidcellen weg. Hierdoor komt de huidlaag hieronder aan de oppervlakte te liggen.
Microdermabrasie verbetert de huid en houdt het in goede conditie. Direct na de eerste behandeling ziet de huid er al stralender, egaler en frisser uit.

Microdermabrasie is voor bijna ieder huidtype geschikt. Echter, bij bepaalde huidproblemen mag je deze behandeling niet zomaar ondergaan. Tijdens de eerste afspraak bekijkt de specialist of de behandeling geschikt is voor uw huid.

Microdermabrasie is uitermate geschikt voor het aanpakken van huidproblemen als:
- Pigmentvlekken
- Futloze huid
- Droge huid
- Verstopte poriën
- Rokershuid
- Ondiepe rimpels en fijne lijntjes
- Acne littekens
- Milia (gerstekorrels)
- Vette huid en (niet actieve) acne
- Huidbeschadigingen door de zon

Na de behandeling kan uw huid er ietwat rood uitzien of trekkerig aanvoelen. Dit is volkomen normaal en trekt binnen enkele uren tot dagn weg. Wij raden u aan om in de dagen na de behandeling direct zonlicht te vermijden. Om de huid extra tegen de zon te beschermen, adviseren wij om de LOOkX Sun Fluid SPF 30 aan te brengen. Enkele dagen na de behandeling kunnen er plaatselijk schilfers en kleine wondjes tevoorschijn komen. Dit hoort bij het vernieuwingsproces. Probeer de huid met rust te laten en er niet aan te zitten. De huid herstelt zich vanzelf.

Voor het meest optimale resultaat adviseren wij om een kuur van een aantal behandelingen te volgen. Na een uitgebreide microdermabrasie kuur kan de behandeling regelmatig worden herhaald om de huid in goede conditie te houden. Na een kuur kunnen littekens minder zichtbaar worden, rimpels en lijntjes vervagen en poriën kleiner worden.

Per behandeling € 149,-
microdermabrasie beh 2