Bindweefselmassage

Kan jouw huid ook wel een boost gebruiken?!

Wat is bindweefsel?
Bindweefsel kun je vergelijken met het cement tussen de stenen van een huis. Door ons hele lichaam verbindt en ondersteunt het organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Ook spelen de cellen in het bindweefsel een grote rol bij het wondgenezingsproces. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings- en afvalstoffen.

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er als het ware uit. De huid wordt slapper en dat heeft tot gevolg: rimpels!

De behandeling:
De bindweefselmassage is een intensieve massage waarbij we dieper de huid in gaan. We pakken, zoals de naam al zegt, de bindweefsellaag aan.
Door de massage wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd waardoor de cellen worden geactiveerd om zich te vernieuwen en verstevigen.
Hoe beter de huid doorbloed is, hoe beter de huid in staat is om voedingstoffen op te nemen.
Geschikt voor: acne, littekenvorming, een doffe of vermoeide huid en het vertraagd de huidveroudering!

Afhankelijk van de doelstelling, uw huidconditie en de behandelindicatie wordt de behandelfrequentie vastgesteld. Meestal zijn 4-8 behandelingen nodig. De bindweefselmassage geeft in kuur vorm het beste effect. Naarmate de kuur vordert, wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Interesse in deze behandeling?

Losse behandeling
30 minuten  € 46,50
45 minuten  € 66,50  
60 minuten  € 81,50

Ook als kuur per 5 behandelingen (met een korting) aan te schaffen! 

bindweefsel2