Cosmedix Treatments

CLEAN | CLINICAL | LUXURIOUS

Cosmedix gaat voor optimaal resultaat op het gebied van huidverbetering. Al sinds 1999 worden de beste plantaardige ingrediënten gecombineerd met Nobelprijs-winnende technolgieën. De aanpak is luxueus, groen, professioneel en persoonlijk. Van de reinigers en de serums tot de retinol producten, alles staat in het teken van samenwerking met de huid en een persoonlijk ritueel. De producten en formules zijn altijd dierproef vrij en 100% goed voor je huid. Zacht, maar zeer effectief. 
Het resultaat? Zichtbare huidverbetering.

Of je nu worstelt met pigmentatie, acne, roodheid, gevoelige huid, grove poriën, rosacea, fijne lijntjes en rimpels of een droge huid, met de producten van Cosmedix kunnen we ieder huidprobleem behandelen.

Waar andere stoppen, gaat Cosmedix een stap verder om jouw huid te verbeteren. Door de combinatie aan fruitzuren, retinol, antioxidanten en peptiden gaan we voor maximaal resultaat!
Met de focus op jouw huid gezondheid.

___________________________________________________________________________________________________________

Peel Treatment:
Een krachtige behandeling met AHA's en Retinoïden. Beide helpen bij het verbeteren van het huidvernieuwingsprocues. Het resultaat: een zichtbaar stralende, jonger en gezonder uitziende huid. 
We volgen een uniek step-up systeem met verschillende levels, zo kan je huid op een verantwoorde manier wennen aan de peels en de producten. Vergelijk het met een marathon. Je moet jouw lichaam eerst trainen voordat je deel kan nemen zonder blessures. Het is hierbij belangrijk dat je jouw huid laat wennen aan de intensieve concentratie werkstoffen en goed voorbereid op de professionele behandelingen. Het is cruciaal om thuisproducten te gebruiken. Daarna gaan we van start met het peeling programma!

The Calming Facial:
Verminderd roodheid en verzacht het uiterlijk van een geïrriteerde, reactieve huid en vermindering van de eerste tekenen van huidveroudering.

Age Defiant Facial:
Verminder de zichtbare tekenen van veroudering, waaronder fijne lijntjes en rimpels. Verzorgt de huid met krachtige anti oxidanten.

Let's Get Even Facial:
Minimaliseer de aanwezigheid van ouderdomsvlekken, hyperpigmentatie en zonbeschadiging met een verhelderende behandeling die ook de huidtextuur, direct gladder maakt.

The Clarity Facial:
Ga de strijd aan met acne, puistjes en krijg controle over overmatige talgproductie voor een helderdere, gezonder uitziende huid.

The Hydration Facial:
Verlicht droge huidtypen met een hydraterende gezichtsbehandeling die helpt bij het herstellen van vocht, vitaliteit en stevigheid van de huid.

Picture Perfect Facial:
Kun je geen filter vinden voor de perfecte teint? Dit is een perfecte facial voor een feestje!

   60 minuten  80 minuten (incl. massage)
Intake incl. startkit en kennismakingsbehandeling (behandeling is in dit geval CADEAU)  € 139,-  
 Peel Treatment   € 110,-/€ 120,-  € 125,-/€ 135,-
 The Calming Facial  € 95,-  € 110,-
 Age Defiant Facial  € 95,-  € 110,-
 Let's Get Even Facial   € 95,-  € 110,-
 The Clarity Facial  € 95,-  € 110,-
 The Hydration Facial  € 95,-  € 110,-
 Picture Perfect Facial  € 95,-  € 110,-


clarifyshinelessclaritymysticclearcorrectangle400x5001635971223289