Cosmedix Treatments

CLEAN | CLINICAL | LUXURIOUS

Cosmedix gaat voor optimaal resultaat op het gebied van huidverbetering. Al sinds 1999 worden de beste plantaardige ingrediënten gecombineerd met Nobelprijs-winnende technolgieën. De aanpak is luxueus, groen, professioneel en persoonlijk. Van de reinigers en de serums tot de retinol producten, alles staat in het teken van samenwerking met de huid en een persoonlijk ritueel. De producten en formules zijn altijd dierproef vrij en 100% goed voor je huid. Zacht, maar zeer effectief. 
Het resultaat? Zichtbare huidverbetering.

Of je nu worstelt met pigmentatie, acne, roodheid, gevoelige huid, grove poriën, rosacea, fijne lijntjes en rimpels of een droge huid, met de producten van Cosmedix kunnen we ieder huidprobleem behandelen.

Waar andere stoppen, gaat Cosmedix een stap verder om jouw huid te verbeteren. Door de combinatie aan fruitzuren, retinol, antioxidanten en peptiden gaan we voor maximaal resultaat!
Met de focus op jouw huid gezondheid.

We volgen een uniek step-up systeem met verschillende levels, zo kan je huid op een verantwoorde manier wennen aan de peels en de producten. Vergelijk het met een marathon. Je moet jouw lichaam eerst trainen voordat je deel kan nemen zonder blessures. Het is hierbij belangrijk dat je jouw huid laat wennen aan de intensieve concentratie werkstoffen en goed voorbereid op de professionele behandelingen. Het is cruciaal om thuisproducten te gebruiken. Daarna gaan we van start met het peeling programma!

Intake incl. startkit en 1e behandeling (behandeling is in dit geval CADEAU)    € 139,-
 60 minuten     € 110,- / € 120,-
 80 minuten (inclusief massage)     € 125,- / € 135,-


clarifyshinelessclaritymysticclearcorrectangle400x5001635971223289