Skincare treatments

banner why lookx 1920 540 skincare ingredients 01 copy copy copy

Verwen jezelf met een van de volgende LOOkX Skincare behandelingen:

Sensitive/Moisture treatment

Brengt en houdt het vochtgehalte van de huid op peil. Dit betekent dat de behandeling vochtverlies tegengaat, vocht in de huid transporteert en ook nog eens vocht vasthoudt. Bereik de ultieme hydratatie.

Geschikt voor de vochtarme huid, gevoelige, couperose, droge huid, huid met droge plekken.

 • vermindering van vochtverlies
 • stimulering van de fibroblasten
 • verbetering van het vochtgehalte 
 • vermindering roodheid
 • direct versterking van celmembranen

55 minuten  € 66,-     
75 minuten (incl. massage)  € 77,50

Anti-Aging treatment

Ben je bekend met Retinol? Dat krachtige anti-aging ingrediënt dat fijne lijntjes en rimpels gladder strijkt, onzuiverheden op afstand houdt en de textuur en teint verbetert? Geeft de huid direct een jeugdige look. 

Bij deze behandeling stimuleren wij de huid extra door middel van cupping. Met speciale cups van silliconen gaan we de huid masseren. Door in de flexibele cups te knijpen en vervolgens op de huid te zetten ontstaat er een vacuüm. Door hiermee over de huid te glijden, krijg je als het ware een bindweefselmassage. De doorbloeding wordt gestimuleerd, meer zuurstof kan bij de cellen en afvalstoffen worden beter afgevoerd. Wanneer je regelmatig een cupping massage doet, wordt je huid steviger en gezonder.

Geschikt voor: pre anti-aging, de rijpere huid, directe lifting en versteviging.

 • versteviging en lifting
 • herstelt zonneschade
 • verbetert de huidstructuur
 • vermindert onzuiverheden
 • verzacht fijne lijntjes en rimpels

55 minuten  € 76,50      
75 minuten (incl. massage)  € 86,-

Acne Treatment

Brengt de talgproductie effectief en voor langere tijd in balans. De behandeling is uitermate geschikt voor de huid met acne en voor de onstoken, vette of gecombineerde huid. Ze kalmeert haar, het glimmende effect – met name op de T-zone -  neemt af en je huid krijgt een gave, zuivere en pure uitstraling.

Geschikt voor de gecombineerde, vette huid, huid met oneffenheden, acne en onstekingen.

 • vermindering van vochtbultjes bij irritatie
 • vermindering van de DHT (verantwoordelijk voor de aanmaak van talg) in de huid
 • daling van de talgproductie in 90 dagen
 • stimulering van de fibroblasten

55 minuten  € 66,-          

Bio active Peel Treatment

Een behandeling voor een huid met tekenen van huidveroudering (rimpels, grove poriën, pigmentvlekjes) maar ook een rokershuid, onrustige acné huid of zeer droge huid knapt ervan op.

De peeling lost dode huidcellen op, verfijnt grove poriën en zorgt voor een egale teint. De behandeling zorgt voor een intensieve maar huidvriendelijke dieptereiniging en heeft ook een verzorgende en herstellende werking!

45 minuten  € 57,- 

Miracle Peel Treatment

De LOOkX Derma Effect Miracle Peel is de meest intensieve chemische peeling in het LOOkX Skincare assortiment. Deze peeling is de perfecte manier om de huid versneld te vernieuwen en haar uitstraling te verbeteren.

 • biedt een intensieve AHA (fruitzuren) peeling
 • werkt na de behandeling nog minstens 30 tot 60 minuten door
 • kan ingezet worden als kuur/bootcamp (4 tot 6 keer)

45 minuten  € 74,-

Eye Treatment 

De huid rondom de ogen is maar liefst 5 keer zo dun als de rest van het gelaat, dus extra vatbaar voor het ontstaan van lijntjes, verslapping en een vermoeide uitstraling. Bovendien knipperen we per dag zeker 10.000 keer! Daar mag best wat extra verzorging tegenover staan!

Deze behandeling kunt u los boeken of bij iedere gezichtsbehandeling!

Bij deze treatment zit een speciale oogmassage.

25 min  € 32,50

Time Release Treatment 

In deze behandeling worden o.a. de Retinol producten gebruikt. De LOOkX Retinol2ndG ingrediënten cocktail is een nieuwe generatie retinol met een enorm krachtige huidverbeterende werking. Door de speciale manier waarop de retinol moleculen zijn ingekapseld, worden ze veel beter in de huid opgenomen, beter door de huid verdragen, en zijn ze stabieler. Een drievoudig voordeel!

Met de gloednieuwe LOOkX Time release treatment, met retinol, laten we de huid ontspannen en zorgen we voor verbluffende resultaten. De retinol wordt door de unieke Time release technologie systematisch aan de huid afgegeven, op het juiste moment en met de juiste hoeveelheid. Dit zorgt voor meer effectiviteit en minder reacties.


Wat doet Retinol binnenin de huid?
- Stimuleert de aanmaak van collageen
- Beschermt belangrijke eiwitten tegen
beschadiging
- Stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur
- Werkt direct op het DNA van huidcellen
- Versnelt het celvernieuwingsproces

60 minuten incl. liftende massage € 89,-

Totale Refresh Treatment

Deze behandeling is de meest uitgebreide behandeling met als extra een thermo peeling (een zelfverwarmende peeling masker op basis van cranberry en vitamine C) ,een korte bindweefselmassage of cupping op het gezicht én een relax massage van nek, decolleté, armen en handen. 

Kortom een echte totale refresh treatment!

75 minuten  € 96,50