Permanente make-up (PMU)

Wenkbrauwen en ogen zijn zeer bepalend in ons gelaat en daarom is permanente make-up het perfecte accent op uw natuurlijke schoonheid. Uw wenkbrauwen en ogen bepalen voor een belangrijk deel uw uitstraling!

Permanente make-up (PMU) is een unieke pigmentatiemethode waarbij de natuur een handje geholpen wordt door middel van het corrigeren van wenkbrauwen en ogen. Wenkbrauwen kunnen mooi  ingekleurd worden en een eyeliner laat uw ogen meer spreken.

PMU is geschikt voor iedereen die er op alle momenten van de dag verzorgd uit wil zien. Maar zeker ook voor wie verlost wil zijn van het dagelijks bijtekenen van wenkbrauwen en eyeliners. Ook wanneer men geen of weinig wenkbrauwen heeft, een bril of contactlenzen draagt of allergisch is voor make-up is permanente make-up een uitkomst.

PMU is een veilige methode waarbij door middel van kleine naaldjes pigment in de bovenste huidlaag wordt aangebracht. De pigmenten zijn er in vele kleuren en voldoen aan de aller-strengste kwaliteitseisen.

Secrets of beauty is GGD en MB-gecertificeerd.

Permanente make-up is een ideale oplossing voor iedereen die:

  • moeite heeft met opmaken
  • een potlood of sjabloon gebruikt
  • weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up
  • geen volle wenkbrauwen, of zelfs helmaal geen wenkbrauwen meer heeft
  • aan een chemokuur gaat beginnen of heeft ondergaan
  • contactlenzen of bril draagt
  • allergisch is voor make-up of make-up remover
  • veel aan sport doet of vaak een sauna bezoekt
  • er altijd perfect verzorgd uit wil zien
  • littekens of imperfecties heeft in de wenkbrauwen

Na een intakegesprek wordt er samen gekeken naar de kleur en de vorm welke de ogen of wenkbrauwen gaan krijgen. Hierna wordt er na goedkeuring van de klant worden er foto's gemaakt en gepigmenteerd. 

Na de behandeling krijgt u een nazorginstructie mee. Een tweede behandeling na ongeveer 6 weken is nodig om het pigment goed in uw huid te krijgen en de puntjes op de i te zetten, dit is bij de prijs inbegrepen.

Keuze voor wenkbrauwen: hairstrokes of schaduw/powder
Keuze voor eyeliner: infralash (een dunne eyeliner tussen de wimperrand) of normaal tot breed

Hoelang blijft PMU zitten? Gemiddeld blijven de resultaten tussen de een en vijf jaar zichtbaar. Voor het beste resultaat en kleurbehoud adviseren wij de PMU op te laten frissen na een jaar-anderhalf jaar. 

Prijslijst

   Prijs  
 Wenkbrauwen hairstroke of powderbrow  €  330,- *
 
 Eye-liner onder  €  200,- *  
 Eye-liner boven  €  200,- *  
 Eye-liner boven en onder  €  330,- *  

* Inclusief gratis nabehandeling binnen 6 weken

Heeft u oude permanente make-up en wilt u dat op laten frissen? Neem gerust contact op om de behandeling en prijs te bespreken. 

pmu eyeliners website

sanne pmuPMU-Specialiste Sanne.

 

miranda pmu PMU-specialiste Miranda.