Mesotherapie

anti aging skin care products copy copy

Wat is Mesotherapie?


Mesotherapie is een natuurlijke, huidverjongende behandeling voor het gezicht, de hals en het decolleté.
Deze behandeling gaat de strijd aan met rimpeltjes en een slappe, doffe huid.

Met oppervlakkige, kleine prikjes brengen we geconcentreerde werkstoffen in de huid zoals, een mix van vitaminen en mineralen, hyaluronzuur (om de vochtbalans te herstellen) en aminozuren.

De huid die ouder wordt verliest collageen en elastine. Hierdoor verliest de huid ook automatisch elasticiteit en vitaliteit. De behandeling vult rimpeltjes van binnenuit op en stimuleert huidverjonging. Het resultaat is een frissere, gezondere en strakkere huid!

Naast het aanvullen van de lichaamseigen stoffen, zorgt de mesotherapie ook voor stimulering van de stofwisseling en het op gang brengen van de bloedcirculatie. Dit komt ten goede aan de kwaliteit van de huidcellen, waardoor de huid weer gaat stralen.

Na de behandeling is het behandelde gebied een beetje rood en kunt u last hebben van kleine blauwe plekjes. Ook kan de huid wat strak aanvoelen en gloeien. Dit is volkomen normaal. Uw huid zal zich snel herstellen en het resultaat van de behandeling is meestal al na één dag tot een week zichtbaar.
Uw huid is strakker en straalt meer dan voor de behandeling. De effecten van de behandelingen versterkt u door deze te combineren met de producten van LOOkX Skincare.

Voor een optimaal resultaat verschilt het aantal behandelingen per persoon en per huidtype. Wanneer u last heeft van huidlijntjes of volumeverlies, heeft u 4-8 behandelingen nodig. Voor een preventieve behandeling om huidverjonging tegen te gaan, kan één behandeling al genoeg zijn. De specialist beoordeelt uw huid en bepaalt hoeveel behandelingen voor u nodig zijn.
Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Na de kuur adviseren we u om de behandeling elke 6-8 weken te herhalen om de resultaten te behouden.

Mesotherapie gezicht € 92,-
Mesotherapie gezicht kuur van 3 behandelingen € 243,50 (korting van € 32,50)
Mesotherapie gezicht kuur van 5 behandelingen € 391,- (korting van € 69,-)


Mesotherapie gezicht, hals en decolleté € 166,-
Mesotherapie gezicht, hals en decolleté kuur van 3 behandelingen € 443,- (korting van € 55,-)
Mesotherapie gezicht, hals en decolleté kuur van 5 behandelingen € 705,50 (korting van € 124,50)

Heeft u vragen over deze behandeling? Bel of mail gerust!

023 56 18 716

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.