Microdermabrasie

Vertoont uw huid kleine rimpeltjes, ongewenste pigmentvlekken, littekens, vergrote poriƫn of andere beschadigingen en onzuiverheden en wilt u uw huid in goede conditie houden? Dan is een Microdermabrasie behandeling een uitstekende oplossing voor uw huid! Een Microdermabrasie behandeling is de meest natuurlijke, minst ingrijpende methode om uw huid structureel te verbeteren.

Door middel van deze peeling verwijderen wij met kristallen een dun laagje van de huid . Niet alleen worden oneffenheden zoals pigmentvlekken, rimpeltjes, acne of littekens minder zichtbaar, deze peeling werkt ook stimulerend voor de huid en gaat het verouderingsproces tegen. Het is een goed middel voor huidverbetering. Daarnaast zorgt het er ook voor dat jouw huidverzorgingsproducten niet door een dode huidlaag heen hoeven en dus dieper en actiever hun werk kunnen doen.
Een Microdermabrasie behandeling is geschikt voor alle huidtypes en zowel mannen als vrouwen. Je kunt na de behandeling jouw normale levenspatroon vervolgen, de huid ziet er rustig uit. Een paar dagen voor en 3-7 dagen na de behandeling mag u alleen beslist niet zonnebaden. U kunt Microdermabrasie los boeken als behandeling maar u kunt hem ook combineren met jouw huidige gezichtsbehandeling om jouw huid weer te laten stralen! Wil je echt aan huidproblemen werken? Dan raden wij een kuur van 3 tot 5 behandelingen aan, afhankelijk van wat je wilt verbeteren. Het is belangrijk om tijdens de kuur onze producten thuis te gebruiken, om het proces van de behandeling te ondersteunen en versnellen. Tijdens de Microdermabrasie behandeling werken wij met Lookx Skincare voor huidverbetering!