IPL SHR HighEnergy ontharen

MedCos IPL SHR HighEnergy

IPL Technologie
Met de MedCos IPL stand worden korte en krachtige lichtflitsen afgegeven op de huid. Van deze energie wordt met een lichtfiltering een spectrum geselecteerd om zodoende een locatie effectief te kunnen behandelen. Bij ontharen is het doel om de energie via het aanwezige pigment in de haarwortel te verwarmen tot 70 graden. Deze wordt zodoende effectief geraakt en vernietigd.

SHR Technologie
Bij SHR geeft de behandelkop zeer veel impulsen achter elkaar, met een aanmerkelijk lager energieniveau. Doordat de pulsen meerdere malen dezelfde locatie passeren, in motion, wordt de huid en haar langzaam opgewarmd. Doordat de huid aan minder energie wordt blootgesteld is het een veel toegepaste methode bij donkerdere en gevoelige huidtypes.

Kan iedereen behandeld worden?
Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam worden behandeld. Ideaal is het als de huid licht van kleur is en de haren donker. Blonde, rode en grijze haren bevatte nauwelijks pigment en zijn daarom vaak niet te behandelen. Mensen met een donkergetinte huid (huidtype 6) kunnen niet behandeld worden wegens het te hoge pigment gehalte in de huid.

Is de behandeling pijnlijk?
Bij de MedCos IPL, als de lichtflits op de huid afgegeven wordt kan men een prikkeling/tikje voelen, vergelijkbaar met een elastiekje dat tegen de huid slaat, maar voor iedereen goed te doen. Bij de MedCos SHR is het energieniveau lager waardoor de klant minder voelt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Bij een behandeling worden alleen de haren getroffen die in de groeifase verkeren. De meeste haren bevinden zich echter in de zogenaamde rustfase. Pas als deze haren in de groeifase komen zijn ze ontvankelijk voor een behandeling. Gemiddeld zijn 8 á 10 behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat, een haarreductie van 80% tot 90%. Wij adviseren elk jaar 1 á 2 onderhoudsbehandelingen te ondergaan om het resultaat optimaal te houden, omdat er altijd enkele haartjes na een lange rustperiode weer in de groeifase zullen komen.

Ben je benieuwd of jouw huid en haartype geschikt is? Boek een GRATIS intakegesprek! 

DAMES  
 Bikinilijn   €  79,-
 Bikinilijn (volleding incl. schaamstreek)  €  99,-
 Bovenarmen/Onderarmen  €  119,-
 Bovenbenen  €  219,-
 Onderbenen incl. knie  €  159,-
 Benen volledig  €  299,-
 Bovenlip/onderlip  €  29,-
 Kaaklijn incl. bakkebaarden  €  59,-
Gezicht (volledig, incl. tussenstuk wenkbrauwen)  €  119,-
 Kin  €  39,-
 Buik   €  99,-
 Oksels  €  59,-
 Hele rug  €  210,-
 Wenkbrauwen bovenzijde  €  29,-
 Wenkbrauwen tussenstuk  €  29,-
HEREN  
 Zone rond de tepels  €  35,-
 Borst  €  119,-
 Hele rug  €  210,-
 Oksels  €  59,-
 Schouders  €  119,-
 Wenkbrauwen tussenstuk  €  29,-
 Wenkbrauwen bovenkant  €  29,-


Onze tijd wordt speciaal voor u gereserveerd daarom wordt 50% van de afgesproken behandeling bij het niet nakomen van de afspraak in rekening gebracht. Restitutie wordt niet verleend.

P.S. U dient zelf 24 uur voor de behandeling de betreffende zone zorgvuldig te scheren. Indien u meerdere zones tegelijk laat behandelen, gelden er andere prijzen.