Ontharen met IPL (Intense Pulse Light)

Definitief snel pijnloos haar verwijderen!

De GEM-technologie van de Record is een unieke manier om energie af te geven aan een van tevoren bepaald gebied. In tegenstelling tot andere IPL en laserapparaten die de energie in de huid verstrooien, kan de Record dankzij de GEM-technologie het grootste deel van de energie concentreren in een geometrisch vlak onder de huid. Deze nauwkeurige afgifte van de energie maakt het mogelijk om heel gericht haarzakjes, pigmentvlekken, adertjes, acne etc. aan te pakken.

Omdat de energie geconcentreerd is, hoeft de huid niet te worden belast met een grote hoeveelheid overtollige energie, zoals bij veel andere systemen. Dit maakt de behandeling niet alleen efficiënt, maar ook pijnloos en zacht voor de huid.

DAMES  
 Bikinilijn  €  70,-
 Bikinlijn (brazilian)  €  90,-
 Bovenarmen/Onderarmen  €  100,-
 Bovenbenen  € 160,-
 Bovenlip/onderlip  €  27,50
 Buik (tussen navel en venusheuvel)  €  35,-
 Gelaat (volledig, excl. wenkbrauwen)  €  45,-
 Hele benen  € 210,-
 Kin  €  30,-
 Oksels  €  65,-
 Onderbenen  € 160,-
 Hele rug  €  210,-
 Wenkbrauwen bovenzijde  €  25,-
 Wenkbrauwen tussenstuk  €  17,50
HEREN  
 Zone rond de tepels  €  35,-
 Borst  € 210,-
 Bovenarmen (incl. schouderkop)  € 125,-
 Hele rug  € 210,-
 Oksels  € 65,-
 Schouders  € 80,-
 Wenkbrauwen tussenstuk  € 17,50


Deze prijzen zijn slechts richtlijnen. Onze tijd wordt speciaal voor u gereserveerd daarom wordt 50% van de afgesproken behandeling bij het niet nakomen van de afspraak in rekening gebracht. Restitutie wordt niet verleend.

P.S. U dient zelf 24 uur voor de behandeling de betreffende zone zorgvuldig te scheren. Indien u meerdere zones tegelijk laat behandelen, gelden er andere prijzen.