Onze specialisten

Manja

Graag stel ik me voor. 

Mijn naam is Manja Kulk, ik ben 44 jaar en run sinds 1 oktober 1999 mijn eigen beauty salon.

Ik zit ruim 25 jaar in het vak en ik ben blij met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan.

Het is belangrijk om te blijven ontwikkelen en door te leren en met de tijd mee te gaan. Op dit moment is de vraag naar huidverbeterende behandelingen het grootst en aangezien wij alles op dat gebied kunnen aanbieden, bent u bij ons aan het juiste adres!

Vanaf 1 juli 2018 heb ik een bedrijf in Noordwijk overgenomen, Azzurro Beauty, waar onder andere veel arrangementen en massages worden geboekt en waar wij met Azzurro Wellness samenwerken om een volledig pakket aan de klanten/gasten aan te kunnen bieden.

Op beide vestigingen hebben we een leuk en professioneel team en ik ben trots om op deze manier zoveel kennis bij elkaar te hebben!

Sanne

Ik ben Sanne Bouthoorn, 28 jaar. Ik werk nu ruim 10 jaar bij Secrets of beauty waar ik ooit als stagiaire ben begonnen. Ik ben inmiddels bedrijfsleidster bij Secrets of beauty en ben fulltime in de salon aanwezig.

Mijn specialiteiten: Permanente Make-up (wenkbrauwen en eye-liners), alle LOOkX Skincare Treatments, Bindweefselmassage, IPL ontharing (definitief ontharen), Mesotherapie, Microdermabrasie en Rose de Mer peeling. 

 

Ik ben Marlou Vogel, 40 jaar en moeder van twee zoontjes. Ik woon in Nieuw-Vennep waar ik twaalf jaar mijn salon aan huis heb gehad en met dezelfde producten als hier in de salon werkte. Na er anderhalf jaar tussenuit te zijn geweest, ben ik nu alweer ruim twee jaar vol enthousiastme bij Manja in de salon begonnen om het team parttime te versterken!

Mijn specialisaties zijn: Bindweefselmassage, Mesotherapie, Microdermabrasie, IPL (definitief) ontharing, Rose de Mer peeling, alle LOOkX Skincare treatments.

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Kim Ridder - de Lange, 40 jaar, moeder van 3 kinderen en ik woon in Nieuw-Vennep.

Sinds 2001 ben ik schoonheidsspecialiste. Ik heb dit jaren lang gecombineerd met het werken in de zaak van mijn man. Na een tijd niet gewerkt te hebben als schoonheidspecialiste heb ik sinds 2016 het vak weer opgepakt. Per augustus 2019 versterk ik parttime het team van Secrets of beauty.

Ik hoop bij hier extra specialisaties te leren om zo nog meer voor iemand te kunnen betekenen.

Mijn specialisaties zijn nu: Bindweefselmassage, Mesotherapie, Microdermabrasie, alle LOOkX Skincare treatments en IPL ontharing (definitief ontharen).

 

Ik ben Radha Ramsamoedj. 53 jaar. Ik zit al 9 jaar in het vak als schoonheidsspecialiste.
Sinds juli 2020 ben ik werkzaam bij Secrets of beauty en parttime in de salon aanwezig.

Mijn specialisaties zijn:
LOOkX Treatments, make-up, bindweefselmassage, mesotherapie, microdermabrasie, brazilian wax en alle andere harsbehandelingen, lichaamsmassages en OPI manicure en pedicure.