Onze specialisten

Sanne Bouthoorn:
Ik ben Sanne Bouthoorn, 30 jaar. Ik werk nu 13,5 jaar bij Secrets of beauty waar ik ooit als stagiaire ben begonnen, en inmiddels bedrijfsleidster ben. Ik vind het beautyvak fantastisch omdat er heel veel verschillende behandelingen zijn en het continue blijft door ontwikkelen. Binnen Secrets of beauty blijven wij ook altijd kijken naar nieuwe behandelingen en technieken.
Mijn specialiteiten: Permanente Make-up (wenkbrauwen en eye-liners), bruidsmake-up en feestmake-up, Cosmedix treatments, Comfort Zone treatments, IPL ontharing (definitief ontharen), Mesotherapie en Microdermabrasie. 

Kim de Lange:
Ik ben Kim de Lange, 42 jaar, moeder van 3 kinderen.
Sinds 2001 ben ik schoonheidsspecialiste. Per augustus 2019 versterk ik parttime het team van Secrets of beauty.Mijn specialisaties zijn nu: Bindweefselmassage, Mesotherapie, Microdermabrasie, Cosmedix treatments, Comfort Zone treatments en IPL ontharing (definitief ontharen).

Lottie Sedelaar:
Ik ben Lottie, 45 jaar oud en zit nu 25 jaar in dit vak waarvan 22 jaar eigenaresse van een eigen beautysalon. Na zoveel jaar een eigen salon te hebben, wilde ik wat anders maar wel in het beauty vak! Ik sta nu een aantal dagen bij Secrets of beauty in de ontvangst/winkel ruimte om jullie te mogen ontvangen en advies te geven. Zie ik je snel?

Miranda van der Spek:
Ik ben Miranda van der Spek. Ik ben 53 jaar en sinds 1 januari 2022 werkzaam bij Secrets of beauty.
Ik zit ruim 25 jaar in het vak als schoonheidsspecialiste. Ik vind het super leuk om in het team van Secrets of beauty te mogen werken. Ik kan binnen dit bedrijf nog veel meer leren, en het bijblijven van nieuwe behandelingen en technieken vind ik erg belangrijk!
Mijn specialisaties tot nu toe zijn: Cosmedix treatments, Comfort Zone treatments, bruidsmake-up, lichaamsmassage, hot-stone massage en permanente make-up (wenkbrauwen en eye-liners).

Radha Ramsamoedj:
Ik ben Radha Ramsamoedj. 54 jaar. Ik zit al 9 jaar in het vak als schoonheidsspecialiste.
Sinds juli 2020 ben ik werkzaam bij Secrets of beauty en parttime in de salon aanwezig.
Mijn specialisaties zijn: Cosmedix Treatments, Comfort Zone treatments, bindweefselmassage, mesotherapie, microdermabrasie, brazilian wax en alle andere harsbehandelingen, lichaamsmassages, hot-stonemassage en OPI manicure en pedicure.

Fleur Quaedvlieg:
Ik ben Fleur. 22 jaar. Sinds 3 jaar werk ik de beauty branche en vanaf oktober 2023 ben ik het Secrets of beauty team komen versterken.
Mijn specialisaties tot nu toe: O.P.I. nagelbehandelingen, Comfort Zone behandelingen, wenkbrauwen en wimpers verven en harsbehandelingen.  
Ik hoop dat ik in de toekomst nog veel meer ga leren en ga specialeren in bepaalde behandelingen.

Manja Kulk - Sollman:
Graag stel ik me voor. 
Mijn naam is Manja Kulk - Sollman, ik ben 47 jaar en run sinds 1 oktober 1999 mijn eigen beauty salon.
Ik zit ruim 25 jaar in het vak en ik ben blij met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan. Het is belangrijk om te blijven ontwikkelen en door te leren en met de tijd mee te gaan. Op dit moment is de vraag naar huidverbeterende behandelingen het grootst en aangezien wij alles op dat gebied kunnen aanbieden, bent u bij ons aan het juiste adres!

Vanaf 1 juli 2018 heb ik een bedrijf in Noordwijk overgenomen, Azzurro Beauty, waar onder andere veel arrangementen en massages worden geboekt en waar wij met Azzurro Wellness samenwerken om een volledig pakket aan de klanten/gasten aan te kunnen bieden. Nieuwsgierig? Bekijk de website: https://azzurrobeauty.nl/

Op beide vestigingen hebben we een leuk en professioneel team en ik ben trots om op deze manier zoveel kennis bij elkaar te hebben!