Onze specialisten

Manja

Graag stel ik me voor. 

Mijn naam is Manja Kulk, ik ben 42 jaar en run sinds 1 oktober 1999 mijn eigen beauty salon.

Ik zit ruim 23 jaar in het vak en ik ben blij met alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan.

Het is belangrijk om te blijven ontwikkelen en door te leren en met de tijd mee te gaan. Op dit moment is de vraag naar huidverbeterende behandelingen het grootst en aangezien wij alles op dat gebied kunnen aanbieden, bent u bij ons aan het juiste adres!

Vanaf 1 juli 2018 heb ik een bedrijf in Noordwijk overgenomen, Azzurro Beauty, waar onder andere veel arrangementen en massages worden geboekt en waar wij met Azzurro Wellness samenwerken om een volledig pakket aan de klanten/gasten aan te kunnen bieden.

Op beide vestigingen hebben we een leuk en professioneel team en ik ben trots om op deze manier zoveel kennis bij elkaar te hebben!

Sanne

Ik ben Sanne Bouthoorn, 26 jaar. Ik werk nu bijna 10 jaar bij Secrets of beauty waar ik ooit als stagiaire ben begonnen. Ik ben inmiddels bedrijfsleidster bij Secrets of beauty en ben fulltime in de salon aanwezig.

Mijn specialisaties zijn permanente make-up wenkbrauwen en eye-liner, bindweefselmassage, IPL (definitief ontharen), mesotherapie, microdermabrasie, LOOkX Skincare & LOOkX Make-up en Rose de Mer peeling. 

 

Ik ben Marlou Vogel, 39 jaar en moeder van twee zoontjes. Ik woon in Nieuw-Vennep waar ik twaalf jaar mijn salon aan huis heb gehad en met dezelfde producten als hier in de salon werkte. Na er anderhalf jaar tussenuit te zijn geweest, ben ik nu alweer ruim twee jaar vol enthousiastme bij Manja in de salon begonnen om het team parttime te versterken!

Mijn specialisaties zijn: bindweefselmassage, mesotherapie, microdermabrasie, IPL ontharing, Rose de Mer peeling, LOOkX Skincare behandelingen en alles op het gebied van huidverbetering.

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Sahra, 30 jaar oud en ik woon in hoofddorp.

Ik ben allround-Schoonheidsspecialiste. En sinds juli 2018 aan het werk bij Secrets of beauty. Het werken als schoonheidsspecialiste doe ik met veel passie en plezier.

Mijn specialisaties: acne behandelingen, bindweefselmassage, LOOkX Skincare behandelingen, microdermabrasie, mesotherapie, en alle waxbehandelingen en O.P.I. Gelcolor. 

Graag stel ik mij aan u voor; Ik ben Kim Ridder - de Lange, 38 jaar, moeder van 3 kinderen en ik woon in Nieuw-Vennep.

Sinds 2001 ben ik schoonheidsspecialiste. Ik heb dit jaren lang gecombineerd met het werken in de zaak van mijn man. Na een tijd niet gewerkt te hebben als schoonheidspecialiste heb ik sinds 2016 het vak weer opgepakt. Per augustus 2019 versterk ik parttime het team van Secrets of beauty.

Ik hoop bij hier extra specialisaties te leren om zo nog meer voor iemand te kunnen betekenen.

Mijn specialisaties zijn nu: bindweefselmassage, microdermabrasie, LOOkX Skincare behandelingen en de verf- en hars behandelingen.

 

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Sanne Bulthuis, 18 jaar oud en ik woon in Nieuw-Vennep.
Ik ben een allround-schoonheidsspecialiste. Ik ben als stagiaire begonnen en sinds mei 2020 werkzaam bij Secrets of beauty. Mijn werkdagen zijn dinsdag van 17.30 tot 21.30u en vrijdag van 14.00u tot 17.30u.