LOOkX Wet maskers

Nu voor maar € 7,50 i.p.v. € 15,- tijdens een gezichtsbehandeling.


Maart, de maand waarin (de 20ste) de lente begint. Wij vieren de start van deze maand met de LOOkX Wet maskers! Upgrade jouw treatment!

 

LOOkX Prof aqua wet mask geeft een hydratatieboost tijdens de professionele behandeling van droogtelijntjes. Het masker bevat een mix van o.a. melkextract, hyaluronzuur en vitamine B en heeft een direct egaliserend en hydraterend effect. Het vermindert schilfering van de huid en herstelt de soepelheid. Zeer geschikt voor het droge en vochtarme huidtype.

LOOkX Rejuvenating mask is speciaal bedoeld voor iedereen die een gezonde huid met jonge uitstraling wil. Door o.a. stress en omgevingsfactoren kan de huid tekenen van huidveroudering vertonen. Het Rejuvenating mask heeft een beschermende en herstellende werking op de huid dankzij anti-oxidanten uit zure kers extract. Bovendien vermindert het rimpels en fijne lijntjes.

LOOkX Prof retinol wet mask is een krachtig anti-ageing masker met retinol, voor een stevigere huid met minder zichtbare rimpels. Het masker heeft een antibacteriële werking en ontstopt de poriën dankzij rozenextract en rozenolie. Na de behandeling is een egale en gelijkmatige huidstructuur zichtbaar. Bovendien heeft het een oplichtend effect.

Geldig tot en met 31 maart 2019.