Seizoensbehandeling: Skin Shaping Treatment

Skin Shaping Treatment foto

Iedereen ervaart in zijn of haar lichaam bepaalde veranderingen die zich in de loop der jaren voltrekken. Dat proces wordt dag in dag uit gevoed door zowel interne als externe factoren, zoals UV-licht, een ongezonde levenswijze of genetische aanleg.

 

Ook in en op de huid laten deze factoren hun sporen na. Denk aan een doffe, lusteloze teint en tekenen van veroudering en verslapping. Wat dan helpt is het regeneratieve proces in de huid - het natuurlijke vermogen van de huid om zichzelf te vernieuwen en te beschermen - te versterken. Hierbij is, naast voldoende slaap, gezond eten en lichaamsbeweging, de juiste huidverzorging van groot belang.

De ingrediënten in de JANSSEN COSMETICS Skin Shaping Treatment vormen een vernieuwend concept dat de natuurlijke huidregeneratie bevordert en de huid revitaliseert. De exclusieve bestanddelen werken door tot in de diepste huidlaag en stimuleren zo de celactiviteit.

De afbraak van collageen en elastische vezels wordt zo intensief bestreden; lijntjes en rimpels verdwijnen en het celvernieuwingsproces wordt actief gestimuleerd. Het intelligente verzorgingssysteem versterkt de gehele huidstructuur en laat de futloze huid stralen als voorheen.

65 minuten € 54,- (zonder massage)
80 minuten € 65,- (met massage)