Nieuw! Specialisatie Mesotherapie!

Hoe werkt Mesotherapie?

 

Naar mate we ouder worden, is onze huid steeds minder goed in staat om zich te herstellen. De huid verliest de stevigheid en veerkracht door de afname van collageen en elastine vezels die het matras vormen van de huid. Om die reden herstellen we de huid met kostbare en pure werkstoffen die de huid weer zijn weerstand en veerkracht terug geeft. Zo wordt de vochtbalans en het collageen aangevult met enkel huid eigen stoffen zoals o.a. hyaluronzuur en vitamines. Door middel van Mesotherapie worden deze stoffen in de huid gebracht, waardoor de huid van binnenuit hersteld. Mesotherapie verbeterd plaatselijk de bloedcirculatie en de huid krijgt meer volume terug door het herstel van de vochtbalans.

Mesotherapie werd oorspronkelijk uitgevoerd door met een kleine injectienaald werkstoffen in de middelste huidlaag te spuiten. Deze oude vorm van Mesotherapie wordt vandaag de dag nog bij veel salons toegepast. Secrets of beauty is echter in het bezit van de modernste techniek!

Deze moderne techniek is pijnloos en wordt met name gebruikt om zeer effectief de huidveroudering tegen te gaan. Met een speciaal apparaat worden kostbare werkstoffen diep in de lederhuid ingebracht. Op deze manier behandelen we de huid van binnenuit, daar waar de gebruikelijke creme's niet kunnen komen.

Mesotherapie voor huidverjonging wordt specifiek toegepast voor het gelaat, hals en decolleté. De huid wordt strakker, stralender en rimpels vervagen. Door het toedienen van hyaluronzuur en vitaminen vormt Mesotherapie op deze manier de meest natuurlijke vorm van anti-aging en om huidverslapping te voorkomen!

Heeft u vragen over deze behandeling? Bel of mail gerust!

023 56 18 716

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.